Kommende arrangementer:

se resultater på nyheder
Orienteringskørsel 7. august

Peter Grå 80 år

I dag den 5. Maj kan vores bestyrelsesmedlem Peter Grå fejre sin 80 års fødselsdag.
Peter er vel at betegne som fast inventar i Bromme Køreforening. Han har været med fra begyndelsen, han er fast hjælper til nærmest alle arrangementer og han er utrættelig i sin hjælpsomhed.
Han smiler altid og han tager altid godt imod nye medlemmer. Man får altid en munter bemærkning
med på vejen, men glimtet i øjet er ikke til at tage fejl af.
Vi møder Peter alle vegne. Han slæber gladeligt øl og vand til tørstige sjæle, om det er til lædersyning, temaaftner, pløjestævne eller skovture, det er lige meget, Peter er altid på pletten. Som hjælper til vores stævner er Peter altid til stede.
Selv i en fremskreden alder er Peter stadig fast groom for Katja Lamborg, og ingen får lov til t fjerne Peter fra den plads. Det er virkelig imponerende.
Vi i bestyrelsen glæder os over, at Peter stadig har lyst til at bidrage til foreningens beståen. Vi håber du er med os mange år endnu. Og vi vil gerne takke for de ufattelig mange timer du har
bidraget med frivilligt arbejde i foreningen.

HIP HIP HURRA

H J E R T E L I G T I L L Y K K E

Pbv Annette Engberg Nielsen

Vi vil gerne tilbyde vores bane, til andre medlemmer. Vi er selv rigtig glade for den, og derfor vil vi gerne tilbyde den til andre også.
Banen er plan, og måler ca. 112 x 80 m.
Der står kegler til rådighed, der er tønder til at lave forhindringer, samt sat bogstaver op, så fx dressur kan trænes.
Adressen er Nykøbingvej 38 Ørslev, 4200 Slagelse (2 km fra Solbjerg ridehus)
Man skal sende en sms til Carina på 31363130 for at booke bane. Det koster 30 kr pr ekvipage, for en time, som man sender over mobile pay, ved booking.

Tina, Carina og Stefan

Husk at betal dit medlemskontingent for 2021 på kr. 300,00 til konto  i Sydbank: 0570 - 0000259306
              Nummeret er 529403

::Kontakt os